THE END OF DREAMS
SHOW

Ohjaus: Aapo Falck ja Justus Blomberg

Koreografiat: Aapo Falck ja Justus Blomberg

Liput: 10€ (alle 16v , eläkeläiset), 12€ / ENNAKKOON 8€

Kesto: 2h + 20 min väliaika


Työryhmä:

Aapo Falck

Justus Blomberg

Aino Tiihonen

Aliisa Kokkonen

Elliina Tikka

Heta Kärkkäinen

Iida Nissinen

Kreeta Lappalainen

Mira Manninen

Marianna Grof

Sara Strömberg

Susanna Tikkanen

Tiina Pasanen

Ville Rantonen

Valtteri Rantonen

BOOOM! Tänä keväänä teatterimme ohjelmistoon saapuu jotain aivan uutta ja erilaista. Teatterimme projektit ovat viihdyttäneet monia jo reilut 3 vuotta, mutta koskaan teatterimme ohjelmitossa ei ole nähty mitään vastaavaa!

Huhtikuussa nimittäin päästämme jälleen teatterikoplan irti uuden projektin merkeissä. Aapo Falck ja Justus Blomberg siirtyvät teatterin keulasta taka-alalle ja antavat vielä kaikkensa yleisölle perjantaina 12.4. klo 19 Kiuruveden kulttuuritalolla yhdessä upeiden nuorten kanssa, viimeisessä yhteisessä projektissaan!

Tätä showta ei todellakaan kannata jättää väliin: Illan aikana nähdään tanssi- ja lauluesityksiä teatterimme vanhoista näytelmistä, sekä pienemmistä projekteista, unohtamatta ennenäkemättömiä ja uusia esityksiä! Niin vanhat ja jo miltei klassikoiksi muodostuneet tanssikuviot, sekä uudet ja erilaiset liikkeet valtaavat lavan ja elävöittävät upeita musiikkiesityksiä. Lavalla kohtaavat niin vanhat, kuin uudetkin elementit ja ensimmäistä kertaa koskaan on mukana myös bändi! Projektissa nähdää myös teatterimme uutta tekniikkaa ja aivan uudenlaista pukuloistoa.

TERVETULOA NAUTTIMAAN AIVAN ENNENÄKEMTTÖMÄSTÄ TEATTERISTA HUHTIKUUSSA!!!!