Teatterin vastuuohjaajat
Näytelmistä vastaavat henkilöt

Teatterillamme toimii tällähetkellä kaksi kokoaikaista vastuuohjaajaa, jotka vastaavat kaikkien näytelmien toteutuksista ja ohjauksista. Tällä hetkellä johtavina ohjaajina toimivat Aapo Falck, Justus Blomberg.

Teatterin vastuuohjaajien vastuualueet


Aapo Falck
- Ohjaaja, Koreografi

Justus Blomberg - Ohjaaja, Koreografi

Marianna Grof - Koreografi

Teatterimme johtavien ohjaajien yhteystiedot löydät teatterimme henkilökunnan yhteystiedoista

Aapo Falck

Ohjaaja, koreografi ja teatterin sihteeri

Aapo Falck on toiminut vastuuohjaajana teatterin perustamisesta lähtien ja on yksi teatterin perustajista. Aapo Falck toimii ohjaajana ja taitaa lisäksi koreografiat, joten hän on yleisin musikaalien ohjaaja. Hän on itse ohjannut ja näytellyt näytelmässä Unelmat Näyttämölle -musikaali, syksyllä 2016, joka oli teatterimme ensimmäinen näytelmä. Vastuuohjaajan työn lisäksi Aapo on teatterimme sihteeri. Aapo on toiminut myös valo ja ääniteknikkona lukuisissa näytelmissä, tapahtumissa ja konserteissa.

Aapon teatteritausta on pitkä ja se sisältää lukuisia näytelmiä. 9 vuoden teatteriurallaan hän on toiminut harrastajateatteri Hulluviimassa ja Kiuruveden maalaiskaupunginteatterissa, sekä lukuisissa kulttuuriprojekteissa. Kiuruveden vapaa nuorisoteatteri on ensimmäinen teatteri, jossa hän on toiminut ohjaajana.

Justus Blomberg

Ohjaaja, koreografi ja teatterin rahastonhoitaja

Justus "Jussi" Blomberg on harrastanut teatteria viiden vuoden ajan. Hän on näytellyt monissa Kiuruveden maalaiskaupunginteatterin näytelmissä esimerkiksi Koukussa-farssissa ja Mielensäpahoittajassa. Hän on myös toiminut ääni ja valo teknikkona erilaisissa konserteissa ja näytelmissä muun muassa maalaiskaupunginteatterin näytelmässä "Niskavuoren Naiset". Teatterimme näytelmässä Unelmat Näyttämölle -musikaali hän toimi ohjaajana, koreografina ja näyttelijänä.  Vuonna 2017 hän ohjasi näytelmän "Kaksi tarinaa elämästä" ja näytteli pääroolia Yövalossa-musikaalissa. vuonna 2018 hän tulee tuottamaan näytelmän Punainen kutsuu keväälle ja ohjaamaan yhdessä Aapo Falckin kanssa musikaalin syksylle.