Mitä on Kiuruveden vapaa nuorisoteatteri?
Teatterin kuvaus

Kiuruveden vapaa nuorisoteatteri perustettiin kesällä 2016. Epävirallisina perustajina toimivat Unelmat Näyttämölle -musikaalin ohjaajat Aapo Falck, Justus Blomberg ja Iikka Kämäräinen, sekä apulaisohjaaja Merita Saraste. Teatterin hallitukseen toimikaudelle 2017 valittiin Merita Saraste, Aapo Falck, Angelina Tonteri ja Justus Blomberg.

Hallituksen jäsenet löydät täältä!Teatterin idea on edistää Kiuruveden teatteritoimintaa ja innostaa nuoria erilaisiin projekteihin mukaan. Joka vuosi teatterimme pyrkii tuomaan ainakin kaksi esitystä lavalle, mutta esitysten määrästä päättää hallitus. Teatterimme idea ja tarkoitus on käsikirjoittaa kaikki näytelmämme itse. Jokainen näytelmä on siis ainoaa laatuaan ja ainutkertainen.

Teatterissamme toimii jokaisella kaudella valitut johtavat ohjaajat, jotka vastaavat näytelmien ohjauksesta ja toteutuksesta. He ovat teatterimme näytelmien vastuuhenkilöitä ja he ovat mukana jokaisessa projektissa, vähintään apulaisohjaajina. Toimikauden 2017 johtavat ohjaajat ovat Aapo Falck ja Justus Blomberg.


Kiuruveden vapaa nuorisoteatteri on saavuttanut paljon, vaikka on ollut pystyssä vain vuoden. Unelmat Näyttämölle -musikaali osallistui TEATRIS2016 -katselmukseen Iisalmessa ja ylitti odotukset pääsemällä jatkoon. Vaasan valtakunnallisessa katselmuksessa musikaali menestyi hyvin ja palkittiin 500 € stipendillä ja Aapo Falck myös henkilökohtaisella kunniakirjalla.

Teatterimme kautta on nuorisopainotuksen ansioista mahdollista ohjata lyhyitä projekteja mm. lukiodiplomeja varten. Jos olet kiinnostunut lyhyen projektin ohjaamisesta, ilmoita siitä osoitteeseen aapo.falck@gmail.com, niin sovimme asiasta yhdessä.


Kokoukset:

Yleiskokous kutsutaan koolle kerran vuodessa, vähintään seitsemän vuorokautta ennen kokousta kotisivujen ilmoituksella. Ylimääräisiä kokouksia järjestetään, jos hallitus katsoo siihen olevan tarvetta.